Чому путін цілий рік не виїжджає з росії

0
Чому путін цілий рік не виїжджає з росії
Бункерний диктатор Владімір Путін вже впродовж року безвилазно сидить в Росії. Звісно, його зараз фактично нікуди не запрошують, але пропозиції від Туреччини та Індії все ж були. Однак очільник Кремля не наважився сісти в літак й вилетіти за межі країни-агресорки.

Про це розповів російський опозиційний політтехнолог Аббас Галлямов, пише 24 канал.

Об'єктивно диктатору вкрай потрібно кудись літати, адже у такий спосіб Путін би доводив росіянам, що країна не в ізоляції. Президент Росії неготовий ризикувати собою, своїм добробутом і комфортом, щоб у чомусь переконувати росіян.

Страх – це неструктуровані й нераціональні емоції. Тому не факт, що Путін чітко розуміє причину своїх страхів, ймовірно, це симбіоз. У нього не тільки страх, а ще й небажання опинитися у ситуації, коли раптом доведеться виправдовуватися.

У Росії пресслужба Путіна повністю контролює журналістів та їхні запитання, а прилетівши, до прикладу, в Індію чи Туреччину, тотального контролю переліку запитань не буде. Теоретично країна-господар може влаштувати все так, що російському президенту почнуть ставити «невдалі» запитання.

«Від того Путіна, якого ми знали 23 роки тому, взагалі мало чого залишилося. На рішення диктатора щодо виїзду за кордон впливає і страх арешту, й перельоту, і побоювання, що українські спецслужби щось організують. У сумі все це робить Путіна обережним та консервативним», – зазначив Галлямов.

Бункерний диктатор вклав купу грошей в пропаганду, щоб самому зайвий раз не напружуватися. Однак комунікація з народом – це особиста справа правителя. Є речі, які не можна передовірити підлеглим, а якщо це відбувається, то рано чи пізно правитель втратить владу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні