У напрямку українського міста росіяни стягують свої війська

0
У напрямку українського міста росіяни стягують свої війська
Росіяни намагаються стягнути побільше сил до тимчасово окупованого міста Токмак, що у Запорізькій області. Окупанти стягують туди «все, що можуть», бо відчувають небезпеку прориву.

Про це повідомив речник Об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун, пише Главред.

У той же час він зазначив, що поки що рано говорити про ударне угруповання загарбників, і додав, що українські розвідники стежать за розвитком подій.

«Готуємося до різного розвитку подій. Противник наразі намагається невеликими групами відбивати позиції, знайти якусь слабину, але наші воїни утримують укріплення на тих рубежах, які зайняли, і продовжують підготовку до подальших дій», – сказав Штупун.

Він додав, що російські окупанти продовжують посилювати свою оборону, зокрема, вони будують додаткові укріплення і траншеї.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні