Співачка з України заспівала українську народну пісню на концерті в рф. ВІДЕО

0
Співачка з України заспівала українську народну пісню на концерті в рф. ВІДЕО
Співачка-зрадниця Таїсія Повалій не припиняє відрізнятися у Росії своїми цинічними вчинками.

Про це пише ТСН.

Артистка, яка підтримує «рускій мір» і активно просуває у РФ наратив про «братські народи» взяла участь у пропагандистському концерті «Пісні руського миру», який днями відбувся у Кремлі. Там зрадниця разом з Кубанським козачим хором заспівала українською народну пісню «Ти ж мене підманула».

4 жовтня в РФ святкують так звані «День народної єдності» та «День військової слави Росії» і саме в цей день цей «шабаш», у якому взяла участь запроданка, покажуть на пропагандистських каналах.

Зазначимо, що Кубанський козачий хор, який виконує українські та російські пісні, 2014 року отримав медаль «За визволення Криму та Севастополя». Відзнаку від кривавого російського диктатора хор отримав за "за внесок у справу щодо повернення Криму Росії».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні