У Луцьку чоловік тероризує сусідів і показує геніталії. ВІДЕО

0
У Луцьку чоловік тероризує сусідів і показує геніталії. ВІДЕО
До журналістів звернулася лучанка Алла Сенченко, яка не так давно повернулася із російського полону. Жінка зіштовхнулася із проблемою. Каже, одного вечора її перестрів чоловік, який живе поблизу і почав чіплятися. Вона викликала поліцію.

Про це йдеться у сюжеті каналу Аверс.

Втім, як виявилося згодом, Андрій Боблях тримає у страху майже всю вулицю, на якій проживає.

Алла Сенченко розповідає, у липні поверталась ввечері додому з нічного чергування, та її перестрів незнайомець.

«Каже «я такий молодий і мене немає жінки. Я би хотів познайомитися». І він так прослідував за мною. Коли я піднімалася по ступенькам, він почав мене лапати, почав мене обнімати. І коли я йому казала відчепитися, він на другий поверх піднявся, між першим і другим поверхом, почав показувати свої геніталії». - розповіла лучанка.

Тоді жінка викликала поліцію та написала на нього заяву. Каже, його забрали та помістили до психлікарні. На цього чоловіка скаржаться й інші мешканці вулиці Володимирської.

«Дуже чіпляється, я вчора так сварилася з ним, привела внучку, вона зі мною на роботі була, каже бабусю, я не йду додому, я була дуже довго на роботі, прийшла до нього і кажу, ото бачиш дітей, щоб мені не чіплявся, бо кажу, я не знаю, що я з тебе зроблю», - обурюється його сусідка.

«Чіпляється до дітей, кричить ночами, не дає спати, купляє алкоголь, дебоширить. Діти бояться ходити, навіть ввечері після шостої. Його забрали. В п'ятницю був в нетверезому стані, дебоширив. Геніталії показує дітям. І викрикує матами кричить», - поскаржився лучанин Олександр.

Люди розповіли, живе Андрій разом зі старенькою мамою. На вулиці згодом журналісти зустріли самого Андрія Бобляха, чоловіка, на якого нарікають сусіди, мовляв, тримає всіх у страху. Той розповів, що живе, мовляв, із бабусею та обіцяв більше нікого не чіпати.

У психлікарні нам повідомили, не можуть розголошувати інформацію про своїх пацієнтів. І пояснили, що треба для того, аби психічнохвору людину тримали у медзакладі і не випускали.

«В людини має бути тяжкий психічний розлад. Друге – це, що людина дійсно потребує стаціонарної допомоги, а не амбулаторно можна проводити. І третє – це, коли вона являє небезпеку для себе чи для оточуючих», - розповів т.в.о. медичного директора КП «Волинська обласна психіатрична лікарня Луцька» Сергій Вахно.

У поліції, розповіли, заяву на Андрія справді писали у липні.

«З'ясували, що громадянин перебуває на обліку в психлікарні і його знову ж туди помістили до того лікарняного закладу. Тобто ізолювали на певний час. Оформляти на нього матеріалів не можуть, оскільки він перебуває на обліку як психічнохворий. Якщо справді вчиняє якісь протиправні дії, то нехай негайно телефонують на лінію 102, тоді приїжджатимуть поліцейські і безпосередньо на місці з'ясовуватимуть, яка ситуація, чи він дійсно чіплявся, чи він вчиняв якісь розпусні дії», - зазначила завідувачка сектору комунікації ГУНП у Волинській області Ольга Бузулук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні