Масований обстріл України: стало відомо, куди рф може вдарити наступного разу

0
Масований обстріл України: стало відомо, куди рф може вдарити наступного разу
Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко оцінив комбінований ракетний удар російських окупантів по Україні відразу по декількох містах.

Про це пише Главред.

«Тобто, по тактиці пусків, росіяни експериментували зі спробами прориву ППО і виконанням одночасно декількох завдань», — підкреслив експерт.

Оцінюючи потужність останнього удару ракетами Х-101/555 він вказав, що можна говорити про те, що РФ використовувала накопичений боєкомплект.

«В цілому, в умовах складної обстановки, був показаний високий результат перехоплення ракет противника. Особливо слід відзначити кількість застосованих ракет. Був використаний не тільки накопичений боєкомплект, але і максимальний навантажувальний потенціал Ту-95МС, які мають проблему з зносом і ресурсом. Тобто командування окупантів цьому удару надавало особливого значення і результат навряд чи їх задовольнив», — вважає аналітик.

Коваленко також додав, що попадання по енергооб'єкту в Рівненській області може бути тестовим ударом перед новими атаками на енергетичну інфраструктуру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні