Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 23 вересня: можна стати жертвою шахраїв

0
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 23 вересня: можна стати жертвою шахраїв
Найкраще взагалі залишитися вдома, але якщо такої можливості, незважаючи на вихідний день, не буде, бажано зробити лише найнеобхідніше, після чого знову сховатися в рідних стінах.

Про це пише ТСН.

Овен
Тривожні сни, які ви можете побачити цієї ночі, не обіцяють вам нічого поганого, вони – не більше ніж вплив негативної енергетики Місяця, тому не варто через них турбуватися.

Телець
Зіткнувшись з неадекватною чи агресивно налаштованою людиною, намагайтеся не відповідати на її випади взаємністю: так ви не дасте їй підживитися вашою енергією і виб'єте ґрунт у неї під ногами.

Близнята
Сьогодні треба виявити особливу увагу до незрозумілих ситуацій, які виникатимуть час від часу – за їхньою допомогою Доля може подавати вам сигнали, які є важливими підказками.

Рак
Від активної діяльності сьогодні краще відмовитися, що для вихідного дня не критично, але навіть якщо ви збиралися лише навести лад в оселі, потрібно перенести цю справу на інший час – наприклад, на завтра.

Лев
Дивитися у дзеркало сьогодні небезпечно для представників усіх знаків зодіаку, але для вас – особливо: таке милування може виявитися поганою прикметою, тож краще від нього відмовитися.

Діва
Стосовно близьких людей сьогодні – втім, як і завжди – треба ставитися з максимальним терпінням: їхні недружні випади будуть продиктовані Місяцем, тож ображатися на них не варто.

Терези
День сприятливий на наведення ладу у справах і документах: оскільки в них усе давно перемішалося, треба розсортувати папери, розкласти їх стосами і позбутися тих, термін дії яких уже сплив.

Скорпіон
Поганий настрій, який супроводжуватиме вас від самого ранку, лише наслідок негативної енергетики місячної доби і накопиченої втоми, вже завтра від неї не залишиться і сліду.

Стрілець
Не варто чинити опір небажанню щось робити: лінощі будуть спровоковані як вихідним днем, так і енергетикою Місяця, тому можна сміливо лінуватися протягом усього дня.

Козоріг
День несприятливий для фінансових операцій, навіть якщо вони здаються вам незначними: гроші, надіслані на поповнення мобільного телефону, які підуть на інший номер, настрій вам не піднімуть.

Водолій
Не варто витрачати час на розмови з подругами телефоном і в месенджерах: після них у вас залишиться відчуття втоми та спустошеності – не найкращий стан для вихідного дня.

Риби
Привід, який вас сьогодні засмутить, через кілька днів здасться настільки дрібним і незначним, що ви не зможете згадати подробиць, тож не варто переживати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні