У ЗСУ прокоментували удар по штабу Чорноморського Флоту рф

0
У ЗСУ прокоментували удар по штабу Чорноморського Флоту рф
Удар по штабу Чорноморського Флоту в тимчасово анексованому Севастополі має дуже потужний як вогневий, так і морально-психологічний результат.

На цьому в ефірі телемарафону наголосила керівниця пресцентру сил оборони Півдня Наталія Гуменюк пише ТСН.

"Штаб – це є мозковий центр, концентрація керівного складу, збір ідей і задумів. Влучання в такий об’єкт – це завжди дуже потужний не тільки вогневий результат, а й морально-психологічний. Бо ураження пунктів управління – це завжди внесення додатково сумбуру в керування військами. В цьому випадку також керування військами однозначно зазнало втрат, зазнало порушення, тобто налагодженої системи нема. Час на її відновлення – це час нам, щоб реалізовувати свої ідеї", – наголосила Гуменюк.

В умовах війни, каже представниця ЗСУ, влучання в об’єкт управління, пункт управління – це завжди результат. Ба більше, вона наголосила, що "бавовна" буде квітнути, сезон триває", адже цілей на анексованому півострові багато. Гуменюк наголошує, що Україна веде бойову роботу по законних військових цілях і працює тільки там, де це перевірено.

"Розкривати всі деталі ще зарано. Сюрпризи будуть для них ще і ще. Вони не мають проти них протидії", – сказала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні