Ці чотири знаки Зодіаку стають «маминими синочками»

0
Ці чотири знаки Зодіаку стають «маминими синочками»
Астрологи, які публікували гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку, назвали чотири знаки, серед яких можна найчастіше зустріти "маминих синочків". Вони не мають своєї думки і у всьому слухають свою матір навіть у зрілому віці.

Про це розповідає "Апостроф".

Риби
Чоловіки-Риби з дитинства можуть бути дуже часто хворіти. Їхні матері звикли доглядати за ними, навіть коли діти виростають. Дорослі Риби не можуть ухвалити важливих рішень, не порадившись із мамою. Також при появі своїх дітей вони не можуть змиритися, що не на першому місці у дружини.

Діва
Матері чоловіків-Дів привчили їх з дитинства до прибирання та чистоти у всьому. Ця педантичність залишається з ними і в зрілому віці. Якщо дружина не буде такою самою "чистюнею", то Діва влаштовуватиме скандали і заручатиметься підтримкою мами. Свекрухи також люблять ганьбити своїх невісток за неприбраний будинок та порожній холодильник.

Терези
Чоловіки-Терези обожнюють своїх матерів і вважають їх найкращими жінками на планеті. Вони шукають схожу на матір і якщо його партнерку чимось не влаштує свекруха, вони можуть розірвати стосунки.

Телець
Чоловіки-Тільці не вміють відмовляти, тому якщо його мама захоче хоч щодня навідуватись у гості до його родини, то він нічого з цим не зможе вдіяти. Водночас підтримки з боку чоловіка можна не чекати, якщо невістку захочуть за щось присоромити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні