Кадиров вже протягом 15 років є наркозалежним, тому зараз «вмирає», - Закаєв

0
Кадиров вже протягом 15 років є наркозалежним, тому зараз «вмирає», - Закаєв
Лідер Чечні Рамзан Кадиров протягом 15 років приймав заборонені речовини, зокрема наркотики, що в призвело до побічних ефектів та серйозних проблем зі здоров'ям, про які стало відомо нещодавно.

Про це "24 Каналу" розповів прем'єр-міністр Чеченської Республіки Ічкерія за кордоном Ахмед Закаєв.

На його думку, така залежність й довела лідера Чечні до "лікарняного ліжка".

"У нього проблеми з нирками. За нашою інформацією, йому в ОАЕ дійсно пересаджували нирку, але вона не прижилася. Через це у нього відбулися дуже серйозні ускладнення зі здоров'ям", – зазначив Закаєв.

Прем'єр-міністр Чеченської Республіки Ічкерія також переконаний, що спецслужби Росії не отруювали Рамзана Кадирова. Адже самопроголошений глава Чечні потрібен Кремлю – Кадиров вигідний та корисний допоки живий.

"Він – сміттєвий ящик, якого створили в Чечні. Весь негатив, який є у Чечні або наслідки злочинів, які російські спецслужби та Росія здійснити в Чечні – вони переведуть це все на Кадирова", – резюмував Ахмед Закаєв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні