Вас чекає неприємна зустріч: любовний гороскоп з 25 по 1 жовтня

0
Вас чекає неприємна зустріч: любовний гороскоп з 25 по 1 жовтня
Кожен знак зодіаку на прийдешньому тижні відчує різне, астрологи підказали, кому варто готуватися до новин, а кому до величезної радості.

Про це пише Главред.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен
Ви можете бути чесними щодо своїх почуттів, навіть якщо це комусь шкодить. Цілком можливо, що на цьому тижні ви станете серцеїдом. Непереборне бажання все зруйнувати, а не вести себе добре, швидше за все, пробудить в вас інтерес до польотів поодинці і заняття своїми справами, а не до будь-яких компромісів.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець
На цьому тижні ви можете бути приємно здивовані — приготуйтеся до того, що вас потенційно може щось збити з ніг. Можливо, ви відчували розчарування в коханні і ніколи не зустрічали нікого, хто відповідав би вашому рівню — емоційно, інтелектуально, фізично чи духовно. Якщо це так, у вас є чудовий шанс зустріти або зміцнити свій зв'язок з кимось, хто чудово відповідає вам на всіх рівнях.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки
Любовна бомба ось-ось впаде у ваш світ - і ви, можливо, не знаєте, що робити! Цей таємний шанувальник дійсно може застати вас зненацька. Можливо, ви не відчуваєте того самого, і спроби можуть бути незручними. Або якщо у вас стосунки, ви можете розкрити своєму партнерові інформацію, яку ви ніколи не збиралися розкривати.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак
Різкий поворот подій у вашому суспільному житті може призвести до неприємностей у вашому романтичному житті. Одним із прикладів може бути вечірка, яку влаштовує ваш друг. Вас та вашого теперішнього коханого чи любовного інтересу можуть запросити на цю подію, але те, чого ви не очікували, - це те, що вам доведеться побачити там свого колишнього чи іншу людину, з якою ви не ладите.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев
Зараз романтика і фінанси можуть добре поєднуватися один з одним. Зокрема, на цьому тижні парні Леви можуть побачити, що будь-які сумніви щодо бюджету партнерства тануть. Спочатку ви можете бути збентежені тим, як ваш чоловік хоче вирішувати фінансові питання, такі як загальний борг або взаємні інвестиції. Навіть якщо у вас немає єдиної думки з цього питання, ви обидва здатні знайти рішення, яке дійсно вирішить проблему.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва
Ніщо не зможе утримати вас! Ви можете звільнитися від будь-яких любовних стереотипів, за які ви трималися, тому що були впевнені, що це «правильно». Бажання зберегти моральну перевагу в ситуації може поставити під загрозу ваше щастя в любові.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези
На цьому тижні вас чекають головні новини про кохання! Ці стосунки можуть порадувати вашу душу і буквально задовольнити ваші романтичні потреби. Залежно від вашої поточної ситуації, це також може бути символом заручин або шлюбу.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон
В даний момент вам може здатися, що ви потрапили прямо в свою романтичну казку! Хтось може буквально збити вас з ніг. Можливо, це буде більш метафорично, коли людина вашої мрії нарешті зізнається у своїх почуттях до вас.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець
Соціальні можливості, пов'язані з романтикою, можуть розквітнути. Якщо ви перебуваєте у партнерстві, ви можете помітити, що ваш коханий хоче будувати плани на побачення або відвідувати більше вечірок чи інших зібрань разом. Ваш партнер може навіть запропонувати вам влаштувати власний вечір!

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг
У вас і вашого коханого або партнера можуть бути абсолютно різні переконання. Зараз це добре! Це може надихнути вас дізнатися більше про певну філософію, релігію чи духовну тему. Вони можуть відкрити вам світ, про який ви раніше навіть не замислювалися.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій
Розчарування може вплинути на ваше особисте життя протягом усього тижня. Наприклад, ви можете помітити, що одна з ваших основних цінностей не збігається з цінностями вашого коханого чи любовного інтересу. Справа не в тому, що вони погані люди, але з вашими альтруїстичними тенденціями може бути важко впоратися.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби
Любов часто вимагає великої свободи дій - це особливо актуально в даний час. Ваш знак відомий тим, що витає в хмарах, і ви можете переживати, що відсутність практичного сенсу зашкодить перспективам ваших стосунків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні