У притулку для тварин вночі сталась пожежа: 7 котів загинуло. ФОТО

0
У притулку для тварин вночі сталась пожежа: 7 котів загинуло. ФОТО
Вчора, 23 вересня, близько о 23:00 сталась пожежа в притулку для тварин в Голосіївському районі Києва. Відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомляє поліцію Києва.

"Подія сталась на вулиці Заболотного вчора, 23 вересня, близько 23:00 години. На місце негайно прибули вогнеборці ДСНС, які ліквідували пожежу, а також правоохоронці Голосіївського управління поліції та медики", - додає пресслужба.

Зазначається, що волонтери самостійно звели притулок, а цивільні опікувались тваринами й наглядали за ними.

Згідно з попередніми даними, в притулку перебували близько 60 котів, 7 з яких загинули внаслідок пожежі. Інші були доставлені до ветеринарних клінік з опіками.

Правоохоронці розпочали розслідування за ч. 2 ст. 194 КК України - умисне знищення або пошкодження майна, що спричинило тяжкі наслідки. Також вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 299 КК України - жорстоке поводження з тваринами.

Як допомогти правоохоронцям

"Якщо у вас є інформація про обставини даної пожежі або ви стали її очевидцями, просимо повідомити про це за телефоном чергової частини Голосіївського управління поліції", - додає пресслужба.

Повідомити можна за номерами 0 (63) 445 79 73 або 102.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні