На Волині попрощались з двома загиблими Героями. ФОТО

0
На Волині попрощались з двома загиблими Героями. ФОТО
23 вересня, на Камінь-Каширщині в останню земну дорогу провели військового з села Запруддя - Василя Журавля.

Про це повідомляють у місцевих пабліках.

У повідомленні йдеться, що 40-річний Василь Журавель був призваний Ковельським РТЦК та проходив службу в Донецькій області.

«Низько схиляємо голови у скорботі та висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Соборне заупокійне богослужіння очолив місцевий настоятель свящ.Іван Панасюк. Вічна пам'ять воїну! Вічна Пам'ять та Слава Захиснику», - йдеться у повідомленні.





Старовижівська громада попрощалася із загиблим у війні Героєм Іваном Вороб’єм, який загинув 20 вересня 2023 року в бою за Україну, її свободу і незалежність.

У суботу, 23 вересня, останню дорогу захисника провели рідні, близькі, друзі, побратими, жителі Старовижівської громади.

Поховали Івана на Алеї слави на цвинтарі смт Стара Вижівка.

«Іван був завжди життєрадісним, мав багато планів та мрій. Страшна війна без жалю зруйнувала всі ці плани і мрії, забрала його життя. Смерть Івана – це не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни. Вклоняємося твоєму подвигу, Іване, дякуємо за оборону України і всіх нас!

Всією громадою сумуємо та співчуваємо рідним і близьким загиблого воїна! Жодними словами не втамувати пекучий біль і не загоїти рани в душі, та світлий спомин про Івана назавжди в наших серцях та спогадах! Світлої дороги до рядів Ангелів-захисників Небесного війська!», - йдеться у дописі.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні