Путін віддав наказ, який має бути виконаний в Україні до початку жовтня

0
Путін віддав наказ, який має бути виконаний в Україні до початку жовтня
Президент РФ Володимир Путін міг дати міністру оборони Росії Сергію Шойгу термін до початку жовтня 2023 року, щоб покращити ситуацію на передовій, зупинити українські контрнаступи та повернути російським військам ініціативу для початку наступальної операції.

Таке припущення роблять в американському інституті вивчення війни (ISW) з посиланням на поширювані дані інсайдерського джерела в Кремлі, пише Радіо Свобода.

«Російське військове командування, можливо, віддає наказ про невпинні контратаки в надії змусити український контрнаступ досягти кульмінації, навіть високою ціною для російського військового потенціалу», – кажуть аналітики.

Також в ISW зазначають, що «можливо, Путін наказав російському військовому командуванню утримувати всі початкові оборонні позиції Росії, щоб створити ілюзію, що українські контрнаступи не принесли жодного тактичного чи оперативного ефекту, незважаючи на значну підтримку Заходу».

«Така інформаційна ініціатива може бути успішною лише в довгостроковій перспективі, якщо російські війська справді зможуть перешкодити українським силам прорватися та звільнити значні території», – йдеться в огляді.

За даними Генштабу ЗСУ, нині Сили оборони проводять наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальні дії – на Бахмутському, й закріплюються на досягнутих рубежах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні