У Запорізькій області загинув волинянин. ФОТО

0
У Запорізькій області загинув волинянин. ФОТО
Під час вогневого ураження позиції дронами камікадзе в населеному пункті П’ятихатки Василівського району Запорізької області загинув Герой з Волині Петро Бежан.

Про це повідомляє Дубівська громада.

Бежан Петро Вікторович, 1976 року народження, помічник гранатометника стрілецького відділення стрілецького взводу 2 стрілецької роти військової частини А7086, молодший сержант військової служби по мобілізації, загинув 09 вересня 2023 року під час вогневого ураження позиції дронами камікадзе в населеному пункті П’ятихатки Василівського району Запорізької області.

Про деталі щодо поховання Героя повідомлять додатково.

«Висловлюємо щирі співчуття мамі нашого Героя, сестрі, дружині, доньці, усім рідним та близьким, усім хто знав, шанував і любив Петра Бежана. Плачемо і сумуємо разом з вами…» - кажуть у громаді.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні