В Іспанії пограбували вагітну українську продюсерку

0
В Іспанії пограбували вагітну українську продюсерку
Українська продюсерка Аля Касперська, яка нині при надії, поділилася, що в Іспанії з нею стався неприємний інцидент.

Про це пише ТСН.

Жінка розповіла, що за кордоном її нахабно пограбували. Це сталося тоді, коли вона їхала з 6-річною донькою до Валенсії. Авто, що проїжджало повз, дало сигнал, що з машиною Алі не все гаразд. Продюсерка послухала та зупинилася. Однак жінка натрапила на крадіїв, які працюють за такою схемою.

«Схема класична: ти їдеш, сусідня машина блимає та просить зупинитися, показують, що з твоєю машиною біда. Ти зупиняєшся, один тебе відволікає, другий забирає сумку. Ці г*внюки, виявилося, там регулярно працюють», - обурилася продюсерка.

Касперська зрозуміла, що її обікрали, лише тоді, коли 6-річна донька про це сказала. Крадії витягли з авто рюкзак, де лежали всі гроші та документи продюсерки.

«У рюкзаку, який забрали, були абсолютно всі документи та всі гроші. Банківські картки також були там. Тільки-но я сіла в машину, моя 6-річна Матільда сказала: «Мамо, вони забрали твою сумку», - зізналась продюсерка.

Касперська намагалася наздогнати зловмисників та повернути крадене. Утім Аля не стала ризикувати безпекою 6-рінчої доньки. Вона повернулася на місце злочину, де знайшла деякі свої документи. Прдюсерка розуміла, що в неї навіть немає коштів, щоб доїхати. Алі пощастило, бо повз проїжджав далекобійник з України, який зупинився та допоміг їй.

«Бачу, здалеку вздовж траси йде до мене чоловік. Виявилося, це далекобійник, на ім'я Сашко, сам він із Білої Церкви, що під Києвом. Побачив свої номери і зупинився дізнатися, чи все гаразд. Ми спробували знайти ще якісь документи чи речі разом, але марно. А далі у нас відбувся дуже важливий діалог. Сашко витяг 50 євро і сказав: «Візьміть гроші. Я більше не маю, але до Валенсії вам вистачить». Подякувала Сашку і сказала: «Дайте ваш номер карти, я обов'язково поверну!». А Саша відповів: «Не треба! По-перше, хтось має вам зараз повернути віру в людей. А по-друге, мені колись допомогли, а я тепер допомагаю вам. Може одного разу ви допоможете комусь іншому». Нема чого й казати, тільки завдяки цьому я й доїхала...», - поділилася продюсерка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні