За яких умов ЗСУ можуть зайти в Крим до нового року

0
За яких умов ЗСУ можуть зайти в Крим до нового року
Владімір Путін наказав міністру оборони Росії Сєргєю Шойгу зупинити український контрнаступ до 1 жовтня. Та найближчим часом українська армія буде готова виходити на певні рубежі для продовження наступальних дій. А до кінця року ЗСУ можуть зайти в Крим.

Про це пише 24 канал.

Таку думку 24 Каналу висловив військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан, зауваживши, що це може бути, якщо українські захисники підуть із Херсону у бік Армянська. Як повідомляють в Інституті вивчення війни, за даними джерела в Кремлі, Росія може постійно контратакувати, аби зупинити контрнаступ.

«У принципі, у нас є час до нового року зайти й у Крим. У Крим можна зайти через Армянськ, через Перекоп, плюс, повітряний, морський десант. Не виняток, адже ці моменти були відпрацьовані. Можна виконати такого роду дії», – сказав Світан.

Збройні Сили України будуть готові продовжувати контрнаступ, адже вже частину роботи виконали. Так українські військові вже фактично прорвали основну лінію оборони ворога.

Навіть, якщо у Росії оголосять мобілізацію, то ворог матиме певну кількість додаткових військ для посилення приблизно за 3 місяці. Світан переконаний, що в ЗСУ є ще місяць до серйозних дощів, аби почати рух по трьох напрямках. Мовиться про період до кінця жовтня – початку листопада.

«Район Бахмута, район Оріхівського виступу та район Херсону – форсування Дніпра. Їм не вистачить на трьох напрямках зупиняти наш рух. Навіть, якщо дві ділянки вони якось зупинять або намагатимуться загальмувати, третій розвиватиметься і виконає своє завдання»,
– сказав військовий експерт.

Один із трьох напрямків – основний – на Азовське узбережжя. ЗСУ можуть перерізати сухопутний коридор росіян і дійти до Азовського моря. Така можливість є, однак усе залежить від сил та засобів, які є чи будуть в української армії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні