Міноборони рф постачає своїм військовим снаряди без вибухівки

0
Міноборони рф постачає своїм військовим снаряди без вибухівки
У спробі вгамувати так званий «снарядний голод» міноборони РФ почало постачати своїм військам боєприпаси, які навіть не вибухають. На це у соцмережах поскаржилися самі окупанти.

Про це пишуть Патріоти України.

На підтвердження своїх слів вони оприлюднили відео з розбором одного з таких снарядів, усередині якого не виявилося жодного грама вибухової речовини. «Прийшли ось такі нам снаряди, абсолютно нові. Не вибухають. Перевіряли пір'я, може щось не так летить… Командири лаються: „Та куди ви стріляєте, що у вас таке? Немає розриву“. Ну, почали копати-шукати. Відкручуємо детонатор. Підривники всі, су*а, бл*, нові… Далі розібрали… Х*як, а він порожній. Немає тротилу. Заводи виробники, ви що, с*ки, зовсім ох*їли, бл*?», — обурився російський загарбник.

При цьому, за його словами, таких снарядів у них десятки. «Сталіна на вас немає… З такими снарядами ми тільки в могилу себе заженемо», — додав танкіст, зажадавши розстрілювати відповідальних за постачання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні