З вікна багатоповерхівки викинувся 14-річний хлопець: він помер у лікарні

0
З вікна багатоповерхівки викинувся 14-річний хлопець: він помер у лікарні
У лікарні Хмельницького помер 14-річний підліток, який тиждень тому випав з вікна дев'ятого поверху. Майже тиждень він перебував у стані коми через важкі травми.

Про це пише ZAXID.NET.

Зазначимо, що хлопець випав з вікна багатоповерхівки на проспекті Миру зранку 20 вересня. За словами знайомих родини, того дня підліток посварився з батьками, які забрали у нього телефон. Після цього вийшов у під'їзд, піднявся на дев'ятий поверх і вистрибнув з вікна.

Хлопця оперативно доправили у реанімацію та прооперували. Майже тиждень він перебував у медзакладі в важкому стані. Як повідомила заступниця директора дитячої лікарні Катерина Дем'яник «Суспільному», хлопець помер пізно ввечері 26 вересня, не вийшовши з коми.

«Тиждень, що він ще був з ознаками життя, це лише завдяки новим технологіям у медицині, завдяки тим апаратам, які підтримували життєдіяльність організму. І тому, що дуже швидко спрацювала екстренка, яка транспортувала його до лікарні, де хлопця прооперували в першу ж годину після отриманих травм. Звісно, ми усі сподівалися на диво, хоч розуміли, що з такими порушеннями мозкової діяльності, з переломом хребта та кінцівок, він навряд чи виживе», – зазначила Катерина Дем'яник.

Поліція розслідує деталі нещасного випадку, попередньо слідчі також схиляються до версії про вчинення самогубства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні