В рф назвали дві країни, які нібито «зруйнували територіальну цілісность України»

0
В рф назвали дві країни, які нібито «зруйнували територіальну цілісность України»
Скандальний очільник МЗС РФ Сергій Лавров звинуватив Францію та Німеччину у «руйнуванні територіальної цілісності України».

Про це заявив Лавров в інтерв'ю ТАСС, пише УНІАН.

Франція та Німеччина нібито «зруйнували територіальну цілісність України, оскільки вони не мали наміру виконувати мінські угоди».

«Коли відкрито співавтори Володимира Путіна за мінськими домовленостями визнали, що вони його, по суті справи, ввели в оману і зовсім не збиралися їх виконувати, саме вони зруйнували територіальну цілісність України, про яку вони так зараз постійно дбають», - сказав Лавров.

Він також зауважив, що минулого року екс-канцлерка ФРН Ангела Меркель та екс-президент Франції Франсуа Олланд заявили, що мінські угоди були «спробою дати час Україні». На думку Лаврова, це було зроблено «з метою поповнення військових арсеналів українського режиму проти Російської Федерації». Він цинічно переконує, що «збереження територіальної цілісності України було суттю мінських угод».

«Територіальна цілісність відновлюється при наданні особливого статусу Донбасу - Луганській та Донецькій народним республікам», - пояснив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні