На заході України чоловік побив перехожого за зауваження щодо російської музики

0
На заході України чоловік побив перехожого за зауваження щодо російської музики
У Хмельницькій області чоловік жорстоко побив перехожого, який зробив йому зауваження через російську музику. Інцидент стався у центрі міста Дунаївці. П'яний 26-річний чоловік гучно ввімкнув музику.

Про це повідомляють у поліції.

Свідки кажуть, що лунали пісні російських виконавців. 64-річний перехожий зробив йому зауваження та наполіг, щоб той вимкнув музику.

У відповідь молодик агресивно побив незнайомця, його госпіталізували до лікарні. У мережі вже опублікували відео побиття.

Чоловікові оголосили про підозру за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу та винесли клопотання про призначення йому запобіжного заходу у вигляді цілодобово домашнього арешту. Йому може загрожувати до 3-х років позбавлення волі.

Дружина побитого чоловіка вчора написала про інцидент у місцевій групі. За її словами, п'яні молодики слухали російський шансон на повну гучність.

«Його побили! Нанесли важкі травми, після яких він перебував в реанімаційному відділенні, попереду ще дороговартісні операції і важка реабілітація. А ці «пошановувачі російського» і надалі гуляють вулицями нашого міста. Як виявилося, наші органи не можуть їх затримати, поки мій чоловік повністю не одужає... Наш син від початку війни знаходиться на Донецькому напрямку, захищаючи кожного з нас, нашу Батьківщину. Я хочу запитати, де справедливість, порядність, чесність», - написала Наталя Алєксєєва.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні