Стало відомо, чому «вагнерівці» повернулися на фронт

0
Стало відомо, чому «вагнерівці» повернулися на фронт
За останні тижні сотні бойовиків, які раніше були пов'язані із ПВК «Вагнер», почали передислокуватися окремо та невеликими групами на війну в Україну.

Про це пише міністерство оборони Великої Британії, передає Главком.

Розвідка нагадує, що ПВК вийшла з бойових дій в Україні до початку червня 2023 року, до невдалого заколоту 24 червня 2023 року та подальшої загибелі її власника Євгена Пригожина та інших ватажків в авіакатастрофі 23 серпня 2023 року.

Зазначається, що точний статус передислокованого персоналу незрозумілий, але ймовірно, окремі особи перевели до частини офіційних військ РФ.

«Кілька звітів вказують на концентрацію ветеранів «Вагнера» навколо Бахмута: їх досвід ймовірно буде особливо в запиті в цьому секторі. Багато з них будуть знайомі з поточними тактиками фронту та місцевими тактиками українських військ, оскільки вони боролися на тій же території минулої зими», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, наприкінці червня відбулася спроба збройного заколоту ПВК «Вагнер» в Росії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні