Кому зі знаків Зодіаку пощастить на вихідні 30 вересня і 1 жовтня

0
Кому зі знаків Зодіаку пощастить на вихідні 30 вересня і 1 жовтня
30 вересня та 1 жовтня – дні позитивної енергетики, яка ніяк не обмежує наші уявлення про повноцінний відпочинок, дозволяючи практично все, винятком, мабуть, є лише бурхливі – і шалені – веселощі, але вони небажані з погляду ситуації в країні, а не думки зірок.

Про це пише ТСН.

Близнята
Близнятам зірки дадуть змогу втілити в житті будь-які – зокрема й найзаповітніші – мрії та бажання, незалежно від того, якої життєвої сфери вони стосуються. Але найперспективнішим напрямом все-таки є творчість, особливо якщо вони давно хотіли спробувати себе художником або літератором. Згодом це заняття принесе представникам знака популярність та фінансовий успіх, що для них особливо важливо.

Скорпіон
Скорпіони отримають чудовий шанс налагодити стосунки з людиною – найімовірніше, близькою – з якою вони через складність свого характеру примудрилися посваритися. Щоб отримати потрібний результат, їм бажано створити теплу і душевну — а в деяких випадках — і романтичну — атмосферу. Наприклад, можна влаштувати спільну вечерю або вирушити на прогулянки до парку – в такій атмосфері легко буде порозумітися.

Стрілець
Стрільцям вдасться порозумітися з будь-яким – навіть найнезговірливішим – співрозмовником, що дуже важливо, особливо якщо йтиметься про давнього недруга, який довгий час ускладнює життя представникам знака. Сьогодні складуться сприятливі умови для того, щоб нарешті з'ясувати стосунки і закінчити ворогувати, що найкраще позначиться на моральному стані – їм здасться, ніби з плечей упав великий і важкий тягар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні