В окупованому місті російська ППО збила свій винищувач

0
В окупованому місті російська ППО збила свій винищувач
У ніч проти 28 вересня російська ППО успішно відпрацювала у районі тимчасово окупованого Токмака на Запоріжжі. Там загарбники збили власний Су-35.

Про це пише Обозреватель.

Факт збиття ворожого літака підтверджує моніторинговий канал monitor. Російські провоєнні пабліки тим часом пишуть про загибель екіпажу.

"З гарних новин — мінус Су-35 силами російського ППО вночі над Токмаком", – зазначено у повідомленні моніторингового каналу.

Водночас російський паблік Fighterbomber, який адмініструє колишній військовий льотчик, натякнув, що пілот збитого Су-35 загинув.

Адмін пабліка не уточнив, де саме долітався черговий льотчик-окупант, а коментарі під дописом він завбачливо закрив.



За даними російських ЗМІ, вартість винищувача Су-35 коливається від 98 млн. до 104 млн. доларів.

Окрім інформації про збиття росіянами свого ж літака над Токмаком інших повідомлень про збиті російські військові літаки чи про катастрофи за їх участю наразі не було.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні