У парку знайшли застреленою зірку турецьких серіалів

0
У парку знайшли застреленою зірку турецьких серіалів
Зірку турецьких серіалів Сєду Феттахоглу знайшли мертвою в парку в Стамбулі. Після святкування 44-річчя акторка начебто наклала на себе руки.

Про це пише Обозреватель.

Свідком цього став випадковий перехожий, який і викликав правоохоронців та медиків. Вони констатували смерть від вогнепального поранення.

Інцидент стався близько 08:00 ранку в районі Бейоглу. Поліція отримала повідомлення про те, що тіло жінки знайшли в парку.

Акторка лежала на спині, а біля неї на землі були знайдені рушниця з ліцензією на ім’я Седа Феттахоглу, 7 куль у магазині та порожня гільза. У сумці Седи Феттахоглу були антидепресанти.

Студент, який знайшов тіло, свідчив: «Я почув постріл, коли йшов. Коли я повернувся в напрямку звуку, побачив жінку, яка лежала на спині поранена в голову, і я повідомив поліцію».

Розслідування триває, але попередня версія – самогубство. В парку немає камер, які б пролили світло на трагічний інцидент, тож справа може затягнутися.

Сєда Феттахоглу за довгу карʼєру здобула славу професійної театральної артистки, а в останні роки ще й брала участь в зніманні багатьох серіалів. Вона знялася у таких кінопроектах, як «Нехай діти не чують», «Материнська магія», "Дружина прокурора" та інших.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні