Коли у Луцьку включать опалення

0
Коли у Луцьку включать опалення
У Луцьку опалювальний сезон розпочнеться лише за умови, що температура на вулиці сягне позначки 8°C і протримається такою мінімум три доби.

Про це повідомив Директор державного комунального підприємства «Луцьктепло» Іван Скорупський, пише ВСН.

Початок опалювального сезону 2023-2024 років стартуватиме з моменту встановлення середньодобової температури зовнішнього повітря протягом трьох діб +8°C та нижче.

«Коли така температура буде триматися протягом трьох діб, ми запустимо опалення. Бувало таке, що погода змінювалася в сторону потепління після старту опалювального сезону. В такому разі ми призупиняємо процес», – зазначив він.

Спочатку теплом забезпечуватимуть дитячі, лікувальні та навчальні заклади. До слова, у зв'язку з воєнним станом діє мораторій на підвищення тарифів для населення, тож для цієї категорії споживачів вони залишаться такими, якими були станом на 24 лютого 2022 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні