Три найнеприступніші знаки Зодіаку

0
Три найнеприступніші знаки Зодіаку
Найнеприступнішою здається жінка-Скорпіон. Приваблива, хитра, розумна, горда та таємнича жінка-Скорпіон все своє життя не дає спокою чоловікам. Вона може закрутити голову чоловіка на раз-два. Вона має глибоку таємничу красу, вона — вираз істинної жіночності. У ній б'є ключем жіноча енергія, і чоловіки до неї притягуються магнітом, тому з такою жінкою завжди дуже хочеться познайомитись та розпочати діалог.

Про це інформує Ukr.Media.

При цьому часто буває так, що чоловіки побоюються її. Вона має мало не чорну магію і так спритно користується цим, що іноді здається справжньою відьмою, злою феєю — Малефісентою. Але навіть найважчою і недосяжною жінкою-недоторгою, вона не перестає бути бажаною, тому цю неприступну гору мріє підкорити кожен.

На другому місці успішні, самодостатні, яскраві та часто самотні жінки-Овни. Жінка-Овен — залізна леді, внутрішньому стрижню та набору характерних якостей якої позаздрить будь-який чоловік. Напористість, амбітність, незалежність і прямолінійність — ці якості якимось чином уживаються в мініатюрному тілі і характері Овна.

Прототип жінки-Овна — Амазонки. Такі жінки в давнину жили лише в жіночому суспільстві і не терпіли чоловіків. Коня на скаку зупинять і в хату, що горить, увійдуть — це все про них. Вони дуже незалежні і вміють робити все самостійно: і машину відремонтувати, і цвях у стіну забити, і перегорілу лампочку поміняти. Жінки-Овни все що завгодно можуть робити самостійно. Тому чоловікові може здатися, що вона не потребує чоловічої уваги, допомоги та підтримки. Проте чоловіки все одно захоплюються жінкою-Овном та мріють зробити своєю.

Є ще один знак Зодіаку, який має статус «Міс Недоторка», і це Риби. Жінка-Риби витончена та чарівна, і ці якості дуже приваблюють чоловіків, тому у неї багато шанувальників. При цьому вони Рибки ніби не від цього світу, люблять витати в хмарах. Вони такі цікаві та загадкові, що чоловік, можливо, і не мріє її підкорити в прямому розумінні цього слова, але він абсолютно точно бажає її пізнати, вивчити, зрозуміти, чим вона дихає.

Жінки-Риби це загадка, яку хочеться розгадати. Часто вони бувають для своїх чоловіків музами, які надихають творчість чи великі перемоги. А чоловіки, у свою чергу, з великим задоволенням та особливим інтересом відкривають їх дедалі більше, і щодня наново.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні