Зеленський сказав, що допоможе Україні перемогти у війні з рф

2
Зеленський сказав, що допоможе Україні перемогти у війні з рф
Президент України Володимир Зеленський переконаний, що комбінація новітніх технологій і військової тактики допоможе Україні перемогти у війні, яку розпочала Росія з метою загарбання і знищення Української державності.

Як повідомляє сайт президента України, Зеленський провів зустріч із представниками оборонних компаній США, Великої Британії, Німеччини, Франції, Туреччини, Швеції та Чехії, які прибули до Києва для участі в першому Міжнародному форумі оборонних індустрій.

Співрозмовники обговорили перспективи партнерства та спільного виробництва озброєнь, зокрема з урахуванням воєнного досвіду України.

"Повітряний щит і розмінування – це на сьогодні два найбільших пріоритети для нас", – констатував глава держави.

Як зазначив президент, йдеться як про засоби протиповітряної оборони, так і про виробництво систем попередження, розвідки тощо.

"Ми маємо це зробити. Це буде корисно не лише для України, а й для Європи, для наших сусідів", – переконаний Зеленський.

Також, як підкреслив глава держави, Україна зацікавлена у виробництві далекобійних ракет та артилерії з новими можливостями.

На переконання президента, саме комбінація новітніх технологій і військової тактики допоможе Україні перемогти у війні з російським агресором.

"Саме тому ми ставимо пріоритетом розвиток оборонного виробництва з використанням сучасних технологій, виробництва снарядів, ракет, дронів в Україні у співпраці зі світовими лідерами сфери та з використанням нашого досвіду їх експлуатації. Україна показала всьому світу, що насправді працює, і я думаю, що ми можемо ділитися цим досвідом", – зазначив Володимир Зеленський.

Як наголосив глава держави, Україна готова запропонувати спеціальні умови компаніям, які виявлять готовність спільно з нашою країною розвивати оборонне виробництво.

"Це буде взаємовигідне партнерство. Думаю, що це добрий час і місце, щоб створити великий військовий хаб", – резюмував президент.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Допоможуть
Лише вибори новий нормальний президент
І перемовини між Україною Росією та Сша
Відповісти
Допоможуть
Лише вибори новий нормальний президент
І перемовини між Україною Росією та Сша
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні