У рф заплуталися, які території України вважають окупованими, - ISW

0
У рф заплуталися, які території України вважають окупованими, - ISW
В Кремлі заплуталися та, схоже, досі не визначилися з тим, які незаконно окуповані території України “вважають своїми”.

Про це повідомили аналітики американського Інституту вивчення війни, пише ТСН.

"Кремль, схоже, досі не уточнив, які українські території, як він стверджує, анексувала Росія, що призвело до тривалої плутанини серед російського уряду та окупаційних чиновників через рік після незаконної анексії окупованих територій", - зазначили аналітики.

Водночас так званий губернатор Севастополя Розважаєв оприлюднив на своїй сторінці в соцмережі карту, якій весь Крим, Луганська, Донецька, Запорізька та Херсонська області зображені як територія Росії.

В той час як окупаційна “влада” Херсонщини опублікувала іншу карту - на ній російська територія приблизно простягалася до поточної лінії фронту на чотирьох нещодавно анексованих територіях.

"Заступник голови Ради Безпеки Росії Дмитро Медведєв заявив, що війна в Україні триватиме, доки "не будуть звільнені споконвічні російські території". Нечітка заява Медведєва та розрізнені карти окупаційних чиновників вказують на те, що Кремль ще не уточнив, які саме території він анексував або має намір анексувати", - підкреслили американські аналітики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні