У селі чоловіка на смерть переїхав поїзд

0
У селі чоловіка на смерть переїхав поїзд
На Львівщині під колесами потяга загинув чоловік. Поліцейські розслідують обставини події.

Про це повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

В неділю, 1 жовтня, близько 09.45, на регульованому залізно-дорожньому переїзді (пікет №7 – селище Щирець Львівського району) внаслідок наїзду потяга сполученням «Запоріжжя-Ужгород» був смертельно травмований 48-річний місцевий мешканець, який переходив колію на закритому переїзді.

«За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років», - йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Представники закону вкотре звертаються до громадян : «будьте максимально уважні та обережні, перебуваючи на залізничних коліях, переходьте їх тільки у встановлених місяцях, переконавшись у відсутності потяга. Пам’ятайте, що залізниця є зоною підвищеної небезпеки».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні