На Півночі України посилюють мобільні вогневі групи: що це означає

0
На Півночі України посилюють мобільні вогневі групи: що це означає
Командувач Об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв розповів про посилення оборони українською армією Півночі нашої держави. Зокрема, там посилюють мобільні вогневі групи.

Про це пише 24 канал.

Зокрема, це роблять, щоб протидіяти майбутнім атакам Росії по енергетичній інфраструктурі України. Зрештою це допоможе критичній інфраструктурі працювати краще, попри постійну загрозу з неба.

Наєв зазначив, що у Північній операційній зоні наразі вживають заходи, щоб підвищити кількість вогневих мобільних груп. Наразі цей процес керують військові разом з головами обласних військових адміністрацій.

За словами генерала, це потрібно для того, щоб підвищити ефективність української системи протиповітряної оборони.

«Щоб кожен громадянин України відчував себе захищеним, а наші об'єкти енергетичної інфраструктури у зимових умовах були готові працювати на повну», – наголосив він.

Наостанок Наєв розповів, що українська армія рухається далі у здобутті перемоги над ворогом. Він також підкреслив, що всі разом ми зможемо закінчити війну, а також сказав національне гасло – Слава Україні!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні