У путіна з'явилася нова стратегія щодо війни в Україні

0
У путіна з'явилася нова стратегія щодо війни в Україні
У російського диктатора Володимира Путіна нова стратегія - глава Кремля намагається «придушити» допомогу США та Європи Україні.

Про це пише ТСН з посиланням на видання The New York Times.

За даними американських офіційних чиновників, Москва задля такого задуму використовуватиме пропагандистів та підконтрольні політичні партії, а також розпалюватиме теорії змови за допомогою нових технологій.

«Росія була розчарована тим, що Сполучені Штати Америки та Європа здебільшого проявляли єдність у питанні щодо продовження військової та економічної підтримки України, і намагатиметься виправити ситуацію», - йдеться у повідомленні.

Тим часом диктатор Путін переконаний, що може вплинути на американських посадовців з метою послабити підтримку України та потенційно відновити свою перевагу на полі бою.

Зокрема, йдеться про законопроєкт про тимчасові витрати, який не включав додаткову допомогу для України.

«Росія постійно проводить інформаційні операції, спрямовані на очорнення політики НАТО та США, і, ймовірно, нарощуватиме зусилля в найближчі місяці», - пише видання.

Путін підвищує ставки
Очікується, що ставки Путіна щодо президентських виборів 2024 року будуть ще вищими, ніж під час виборів 2016 року, коли, за оцінками розвідки США, Кремль намагалася вплинути на процес на користь Дональда Трампа.

Однієї з цілей глави Кремля є «підрив» кандидатів, які підтримують Україну, і зміна політики США.

Американські офіційні особи кажуть, що РФ може вплинути на остаточний результат виборів та розпалити достатню кількість дебатів щодо допомоги Україні.

«Москва намагатиметься сприяти проросійським кандидатам у Європі, оскільки бачить потенційно благодатний ґрунт для цього завдяки нещодавній перемозі проросійської партії Роберта Фіцо в Словаччині», - написано у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні