Росія проводить масштабні навчання евакуації під час «ядерної війни», - ЗМІ

0
Росія проводить масштабні навчання евакуації під час «ядерної війни», - ЗМІ
Росія проведе навчання з евакуації під час «ядерної війни». Це відбудеться вже сьогодні, 3 жовтня.

Про це пише УНІАН.

В РФ відбудуться загальнонаціональні навчання з моделюванням евакуації мирного населення під час ядерної війни.

Мета навчань - перевірити готовність рятувальників виводити велику кількість людей із гіпотетичних «радіаційних зон». Незрозуміло, скільки цивільних буде задіяно, якщо такі будуть.

У Росії щорічно проводяться навчання цивільної оборони, але вважається, що це перший випадок, коли навчання проходитимуть одночасно по всій країні.

Вони відбулися після того, як глава провідного російського дослідницького центру ядерної енергетики закликав Кремль минулого тижня провести випробування атомної зброї в Північному Льодовитому океані як демонстрацію сили.

І Сполучені Штати, і Росія – безумовно найбільші ядерні держави світу – заявили, що ядерну війну ніколи не можна виграти і ніколи не можна вести її, але конфлікт в Україні породив побоювання прямої конфронтації між Москвою та Заходом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні