Що буде робити влада в Україні під час блекаутів

0
Що буде робити влада в Україні під час блекаутів
Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомив про створення координаційних штабів, аби оперативно реагувати на усі загрози під час осінньо-зимового періоду під час ворожих атак по енергосистемі і забезпечити безперебійну роботу медзакладів, громадян — засобами зв'язку, їжею, водою та всім необхідним.

Про це йшлося під час засідання Координаційного штабу із оперативного реагування та забезпечення створення нормальних умов життєдіяльності населення під час обмеження та/або припинення постачання електричної енергії, пише ТСН.

«Ворог не зупиниться цієї зими. Саме тому аналітики Ситуаційного центру вже прораховують усі можливі дії Росії», — заявив Ігор Клименко.

Так, згідно з дорученням Міністра внутрішніх справ України такі координаційні штаби будуть створені й на регіональному рівні, аби оперативно реагувати на усі загрози під час осінньо-зимового періоду, які 24/7 реагуватимуть на усі загрози.

«Наразі прораховуються потреби кожного регіону, аби оперативно усувати усі можливі проблеми. Ми маємо забезпечити безперебійну роботу медзакладів, а громадяни повинні бути забезпечені засобами зв'язку, їжею, водою та всім необхідним. Ми також говоримо про збільшення кількості правоохоронців», — заявив Ігор Клименко.

Міністр внутрішніх справ України наголосив, що кожен громадянин має знати адреси найближчих Пунктів незламності. Саме задля цього Міністерством цифрової трансформації запускається відповідна функція у державному застосунку "Дія". У цих пунктах як і минулого року буде організовано безперебійний доступ до Інтернету.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні