В Італії автобус з українцями злетів з мосту: загинула 21 людина

0
В Італії автобус з українцями злетів з мосту: загинула 21 людина
У Венеції автобус впав з естакади і загорівся, на борту перебувала група українців. Повідомляється про 21 загиблого, 15 постраждалих і кількох зниклих безвісти.

Про це пише УНІАН.

Аварія сталася в районі Местре. Автобус компанії La Linea працював на метані. За попередньою версією, він з'їхав з проїжджої частини, пробив огорожу і, пролетівши близько тридцяти метрів, опинився біля залізничних колій.

Імовірно, автобус зачепив електропроводи і загорівся. На місці працюють не менше 40 машин швидкої медичної допомоги, рятувальники витягують тіла людей. "Загиблих дуже багато, занадто багато", - сказав один з пожежників.

Мер Венеції Луїджі Бругнаро розпорядився оголосити міський траур в пам'ять про численні жертви. "Апокаліптична сцена, немає слів", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні