Кому заборонено пити розчинну каву

0
Кому заборонено пити розчинну каву
Ми всі п’ємо каву по декілька разів на день, хтось - заварну, а деякі надають перевагу розчинній. Бо з нею менше мороки: вона легко і швидко готується, а ще значно дешевша.

Про це пише ТСН.

Варто зазначити, що ця кава виробляється з кавових зерен, які мають пошкодження чи зовнішні дефекти, тому її не продають у своєму первинному стані. До неї додають ароматизатори, сухе молоко та цукор – якщо це кава «три в одному», аби покупцям було зручніше її вживати. Так не доведеться витрачати час та кошти на покупку інших складників.

Кому не можна пити розчинну каву
Через те, що розчинна кава містить багато консервантів, стабілізаторів та різноманітних добавок, вона, на жаль, може мати ряд негативних аспектів.

Розчинна кава може викликати психологічну залежність і негативно впливати на нервову систему. Тому її не можна пити людям, які мають проблеми чи захворювання центральної нервової системи.

Цей напій підвищує артеріальний тиск, тому може завдати шкоди серцево-судинній системі. Людям, які мають проблеми з тиском, варто уникати такої кави.

Розчинна кава може вимивати кальцій із організму, тому це призведе до крихкості кісткової тканини, болю у суглобах.

Напій може подразнювати слизову оболонку та стінки шлунку. Тому людям, що мають проблеми зі шлунком та кишківником, також слід утриматися від вживання розчинної кави.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


Кому заборонено пити вино Кому заборонено пити вино
14 грудня, 2023, 19:47
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні