Три знаки Зодіаку, які у жовтні зустрінуть особливу людину

0
Три знаки Зодіаку, які у жовтні зустрінуть особливу людину
Навіть у такі непрості місяці, як нинішній жовтень, зорі не лишають нас без свого благословення. Кохання все одно перебуває серед нас і навіть у безнадійних обставинах люди знаходять його.

Про це пише Обозреватель.

Близнюки
Вам хочеться знайти партнера, який готовий розділити з вами тягарі життя. Однак вам хочеться не друга, а саме кохану людину. У повсякденному житті ви проходите через низку складних зобов'язань, з якими стикаєтесь самотужки. Почуття самотності неприйнятне для вашої відкритої натури, а постійна відсутність партнера вас пригнічує. Ви прагнете змінити цей стан, хоча і не відчуваєте непереборного ентузіазму щодо романтичних зобов'язань. І цей внутрішній конфлікт забирає ваш ресурс.

Ви можете питати себе, чи дійсно стосунки – це про вас, особливо якщо вони вимагають постійної уваги та нескінченних розмов. Бувають моменти, коли хочеться спокою та самотності. І зараз саме такий момент. Навіть якщо ви вже знаходитесь у стосунках, ви відчуваєте гостру необхідність тимчасово відсторонитися від емоційних труднощів та шукати втіхи в особистому просторі. Замість того, щоб розглядати це прагнення дистанціюватись як негатив, подумайте про те, що це вказує на вашу налаштованість на власні потреби. Повідомте про це партнеру і ви будете здивовані, скільки розуміння отримаєте. Якщо ви прислухаєтеся до свого серця і поважатимете свої потреби, ви вийдете з цієї фази більш сильною та щасливою людиною і, дуже ймовірно, що з новим щасливим коханням.

Рак
Хоча сила любові має незаперечну привабливість для вас від природи, зараз ви зосереджені на своїх особистих цілях і створенні простору для себе. Концепція свободи завжди була невід'ємною частиною вашого життя і вам потрібно і далі керуватись нею на своєму шляху. Хоча ви, можливо, не хочете залишатися без пари, важливо зберігати свою індивідуальність. Ваша особистість розквітає, коли ви вільні виражати себе за власним бажанням, не соромлячись очікувань близьких людей та суспільства. Прийміть цю особливість і прийміть, що зараз настав час звільнитися від залежностей, що дозволить вам досліджувати життя на власних умовах, а любов буде лише одним із аспектів вашого шляху.

Незважаючи на те, що ви зараз самотні, ви створили динаміку, яка дозволяє вам підтримувати кілька типів стосунків. Однак ви потрапляєте у ситуацію, коли вам не вистачає щастя та задоволення. Свобода від зобов’язань обіцяє безпрецедентну свободу досліджувати світ та розширювати власні горизонти. Настав час прийняти реальність: так, ви зараз самотні, але це не применшує цінності та життєвої сили вашої особистості. Подумайте про те, що самотність не означає драми, зате дає чимало можливостей. Дайте цій ідеї шанс і прийміть, що реальність не така похмура, як може здаватись.

Козеріг
По ходу місяця ви все більше усвідомлюватимете необхідність ненадовго розлучитися зі своїм романтичним партнером. Це не означає, що ви хочете бути самотнім або припинити стосунки; швидше, це сигналізує, що вам потрібно більше особистого простору та тиші. Цілком імовірно, що ваш партнер також відчує цю потребу і підтримає вас. Ви можете відчути прагнення заглибитись в себе або створити деяку відстороненість, щоб знайти спокій і розслаблення. Хоча ви усвідомлюєте, що проводити багато часу на самоті не ідеально, ви розумієте потенційні вигоди, які можуть виникнути внаслідок такої тимчасової розлуки. Такою перервою ви з партнером відчините двері до особистісного зростання та поглиблення вашого зв'язку.

Для тих, хто зараз самотній, цей місяць принесе невеликий зсув у вашому світогляді. Як людина, яка завжди цінувала незалежність, ви ніколи не вагалися, коли потрібно поставити крапку у романтичних стосунках чи взяти паузу. Однак тепер ви відчуваєте, що всередині вас відбуваються явні зміни – бажання більше не бути самотнім, а натомість прагнути спілкування та емоційної рівноваги. Думка про самотність, без взаємної підтримки та близькості стосунків тривожить вас. Цей місяць спонукає вас висловити своє прагнення до близькості та зв'язку.

У цей період ви можете зустріти людей, які намагаються справити враження на інших за допомогою поверхневої демонстрації багатства чи зовнішнього вигляду. Дуже важливо, щоб ви розрізняли справжню сутність цих поверхневих рис. Хоча ідея відносин має для вас величезну цінність, ви розумієте, що справжні стосунки вимагають компромісу і до них не можна легковажно ставитися. Бажання бути у повноцінному партнерстві може принести моменти занепокоєння, але важливо уникати поспіху чи примусу до чогось, особливо самопримусу. Уважно прислухайтеся до своєї інтуїції та дозвольте подіям розвиватися природно та у своєму власному темпі. Справжнє кохання та дружні стосунки прийдуть, коли настане час.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні