У які місця в будинку не можна класти одяг

0
У які місця в будинку не можна класти одяг
Ідеальна вішалка для одягу — спинка стільця. Зручно, одразу видно і майже немає безладу. Заодно не треба думати, куди прибрати одягнену один раз футболку чи штани. Але насправді в домі багато місць, куди не можна класти взуття та речі, інакше бути біді. Уникнути нещасть можна, просто пам'ятайте про маленькі правила.

Про це інформує Ukr.Media.

На спинку стільця

Наші пращури вірили, що речі на стільці — до неприємностей. Якщо на спинці було вбрання незаміжньої дівчини, то нареченого знайде нескоро, а шлюб буде нещасливим. Раніше шлюб був обов'язковим пунктом, неодружені вважалися ганьбою сім'ї. Тож дівчата стежили за порядком.

Ще вважається, що одяг на стільці гроші з дому. Колись гаманці носили у кишенях верхнього одягу, який знімали вдома. І залишити монети незачиненими в шафі означало дати багатству дорогу з житла.

За іншою версією, гарний одяг коштував дорого. І таке неповажне та неакуратне ставлення до речей каралося проблемами з грошима.

На ліжко

Спальне місце зберігає більше енергетики господарів будинку. Тому тут краще бути обережними.

На ліжко не можна класти дзеркала, будь-яке взуття, певний одяг.

Нове вбрання має спочатку одягнути господар спальні, щоб прийняти його ауру. І лише потім можна класти на ліжко.

Також варто знайти інше місце для недошитих речей, навіть якщо залишилося зовсім небагато роботи.

На підлогу

За повір'ями, пекло і все зло живуть знизу, тобто ближче до підлоги. І коли штани чи шкарпетки лежать на підлозі, то темним істотам набагато простіше забирати енергію господарів та шкодити їм. Вони залишають на речах негативний слід, який потім передається носієві. У людини постійно поганий настрій, апатія, немає бажання щось робити.

Особливо ретельно потрібно стежити за дитячими речами — малюки вразливі перед створіннями диявола.

За іншою прикметою, розкидані речі не дають хорошій енергії витіснити погану. Також вважається, що розкидані по підлозі речі — до боргів і втрати роботи.

На стіл

Були часи, коли стіл вважали родичем труни. Його ніжки були ручками, за які труну опускали в могилу. І речі, які клали на стіл, ставали призначеними для небіжчика. Відповідно, той, хто наважився приміряти все на себе, приміряв і труну. Люди вірили, що незабаром після цього в домі будуть поминки.

Якщо ж на столі опинялося тільки взуття, то потім воно виносило з дому ситість і достаток. До речі, на обідній стіл не можна складати постільні приналежності, це закликає смерть, яка швидко знайде собі жертву.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні