В Україну до кінця тижня прийде серйозне похолодання

0
В Україну до кінця тижня прийде серйозне похолодання
Найближчими днями в Україні ставатиме все холодніше. Температура до кінця тижня поступово знижуватиметься. Найхолоднішими днями очікуються неділя та понеділок, 8 і 9 жовтня. У ці дні вночі температура місцями опускатиметься до 0°...+3°, а вдень по всій країні буде не вище +9°...+13°.

Про це повідомляє УНІАН.

У суботу, 7 жовтня, температура в більшості областей становитиме +17°...+22°, а в Сумській області можливо буде не вище +14°. На півночі і північному сході пройдуть дощі.

У неділю, 8 жовтня, температура в Україні різко знизиться. Вдень у більшості областей буде +14°...+18°, місцями на півночі та заході температура впаде до +11°...+13° і лише на півдні повітря прогріється до +18°...+21°. Вночі стовпчики термометрів покажуть +4°...+9°.

Також в цей день практично по всій країні пройдуть дощі, місцями сильні.

У понеділок, 9 жовтня, в Україні стане ще холодніше. Вночі температура впаде до 0°...+5°, а вдень по всій країні буде не вище +9°...+12°, лише на півдні очікується до +13°. Дощі припиняться.

З вівторка, 10 жовтня, температура в Україні почне підвищуватися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні