ЗСУ повернуть Крим через 5-7 місяців: заява Офісу Президента

0
ЗСУ повернуть Крим через 5-7 місяців: заява Офісу Президента
Повномасштабне вторгнення військ Росії в Україну створило передумови для деокупації Криму вже зараз. Воїнам Сил оборони вдасться повернути півострів через п’ять-сім місяців.

Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю «Крим.Реалії».

Свій прогноз він назвав не просто оптимістичним, а й математично вивіреним.

«Ми точно, за дуже короткий час, з історичної точки зору це дуже мало – шість місяців чи п’ять, чи сім, – будемо в Криму. Можливо, це занадто оптимістично, але це оптимізм, який є математично вивіреним», – висловив переконання представник президента.

За його словами, країна-агресор Росія не має достатнього ресурсу, щоб втримати ситуацію. Тому він певен, що Київ незабаром точно зможе говорити про абсолютно ефективне майбутнє Кримського півострова.

«Логіка війни абсолютно очевидна, і ми точно можемо проговорити реалії Криму на набережній в Ялті», – наголосив Подоляк.

На запитання, чи можлива війна за Крим, він відповів, що йдеться про війну не за якусь певну територію, яка є лише одним із елементів боротьби. А про війну за право на існування демократичного світу, в межах міжнародного права.

«Це війна за право того, щоб ніхто не міг прийти до вас додому і сказати: «Дивіться, в мене трошки більше зброї, крилатих ракет, тому віддайте мені оте, що я хочу». Це сьогодні йде війна за право на існування цивілізованого світу. І в цьому цивілізованому світі місця Росії, в такому вигляді, немає. І тому безумовно, війна йтиме, поки не буде звільнена вся територія України», – підкреслив заступник керівника ОПУ.

Він ще раз наголосив, що сьогодні очевидним є ракетне та снарядне виснаження РФ. І хоча це не означає, що агресор припинить обстріли України, проте, на думку урядовця, Росія не зможе втримати ані Крим, ані Донбас.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні