«ПриватБанк» відмовляється реагувати на проблеми українців

0
«ПриватБанк» відмовляється реагувати на проблеми українців
Рівень довіри українців до «ПриватБанку» повільно, але впевнено падає. Щодня на різні портали надходить безліч скарг про те, як банк несправедливо закриває рахунки клієнтам і знімає комісію, а також ігнорує, коли ті звертаються за допомогою.

З такою думкою негативний відгук написала клієнтка на порталі «Оtzyvua», пише ЗнайЮа.

З багатьох причин українці навіть відмовляються від «ПриватБанку» і змінюють на інші установи, надійніші. Через постійне ігнорування вона розчарувалася у банку.

Жінка має рахунок ФОП у «ПриватБанку» і щоразу, коли намагається звернутися за допомогою до його працівників, її хочуть якнайшвидше позбутися.

«Намагаюся звернутися на гарячу лінію за допомогою, завжди чую одну й ту саму відповідь «ми не знаємо, ми переключимо на фахівця» і далі ніхто не бере трубку», - поділилася вона.

Клієнтці жодного разу не надали допомогу дистанційно на гарячій лінії, тому вона змушена вирішувати свої проблеми лише у відділенні. І навіть не цей відгук вона не дочекалася відповіді від «ПриватБанку».

«Думаю поміняти банк», - заявила українка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні