На Волинь привезли тіла трьох загиблих військових

0
На Волинь привезли тіла трьох загиблих військових
У Любешівську громаду Камінь-Каширського району востаннє повертаться Герой Віктор Швайко із села Залізниця, який загинув на війні з російськими окупантами. Волинян просять гідно зустріти Героя. Героя привезуть у четвер, 5 жовтня.

Про це повідомили у Любешівській громаді.

Скорботний кортеж з тілом загиблого військовослужбовця Віктора Швайка, жителя села Міжгайці, виїхав з Луцька о 10:30 годині.

Для вшанування Героя мешканці Седлища, Нових Березич та Любешівської Волі можуть вийти на центральну дорогу у своїх селах. Любешівці - до кільця біля АЗС. Далі авто рухатиметься до Міжгайців, де проживав загиблий.

Волинян закликають вийти та віддати шану нашому земляку-Герою. Просять взяти із собою українські прапори.

Сержант Окремої президентської бригади Віктор Швайко, 1975 року народження загинув 30 вересня внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Красногорівка Донецької області.



У Маневицькій громаді Камінь-Каширського району прощатимуться із 39-річним Героєм Миколою Байруком. У четвер, 5 жовтня, орієнтовно о 13:30 годині на межі громади біля села Троянівка зустрічатимуть тіло Героя.

Про це повідомив голова Маневицької громади Олександр Гаврилюк.

Скорботний кортеж з полеглим воїном буде проїжджати по населених пунктах: Оконськ, Северинівка, Кам’януха, Гута Лісівська. Прохання до жителів вийти та віддати останню шану Герою.

Церемонія поховання українського бійця відбудеться цього ж дня у Гуті Лісівській орієнтовно 15:00 годині.

Нагадаємо, обірвалося життя 39-річного жителя села Гута Лісівська Маневицької громади Камінь-Каширського району Миколи Байрука, який з початку повномасштабного вторгнення ворога мужньо боронив рідну землю, захищаючи незалежність нашої держави. Відважний воїн перебував у відпустці вдома. Нещодавно його стан здоров’я різко погіршився. Знаходився на лікуванні у м. Ковелі, але, на жаль, його серце зупинилося.



В Оваднівську громаду Володимирського району привезуть молодого Героя Вадима Зилінського.

Про це повідомили в Оваднівській громаді.

У четвер, 5 жовтня волинян закликають організувати коридор пошани в селі Верба для кортежу із тілом загиблого Героя, який вирушить з моргу міста Володимира о 13:00 годині.

Нагадаємо, 26-річний Герой загинув у боях за Україну на Запорізькому напрямку фронту.

Похорон Героя відбудеться у цей же день. Панахида буде відслужена о 14:00 год. в храмі с. Руда, після чого кортеж із загиблим вирушить на кладовище с. Крать для поховання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні