На кладовищі підлітки обкрадали могили загиблих військових

0
На кладовищі підлітки обкрадали могили загиблих військових
У Києві правоохоронці затримали вісьмох підлітків, які систематично обкрадали могили полеглих військових на одному зі столичних кладовищ: з ними провели виховну роботу, а на батьків склали адміністративні матеріали.

Про це інформує пресслужба поліції Києва.

До правоохоронців звернулася жінка, чоловік якої загинув на війні. Вона розповіла, що коли відвідувала його могилу на Берковецькому кладовищі, побачила двох школярок, які обкрадали могили військових. У відповідь на зауваження підлітки нагрубили жінці.

Поліція виїхала на кладовище для з'ясування обставин.

"На місці до нас звернулось багато людей із аналогічними скаргами. Навідуючись до могил своїх близьких, люди часто спостерігають, як декілька малолітніх порушників, не соромлячись забирають з могил прапори, браслети, шеврони, нашивки, квіти, а також інші пам’ятні речі. На зауваження дорослих підлітки реагують агресивно, вживають поряд з місцями поховань алкогольні напої та палять", - розповів начальник сектору ювенальної превенції Подільського управління поліції Артур Лісниченко.

Надалі правоохоронці встановили порушників: ними виявились 8 хлопців та дівчат 2010 та 2011 років народження. Їх разом з батьками доставили до відділку для проведення виховної роботи та складання адміністративних матеріалів.

"На батьків складено адміністративні матеріали за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення - неналежне виховання дітей. Задля недопущення повторення таких аморальних вчинків для роботи з малолітніми ми будемо залучати соціальні служби та адміністрацію шкіл, в яких вони навчаються", - йдеться у повідомленні.

У поліції додали, що викрадені речі, які вдалось розшукати, повернуть родинам полеглих воїнів.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні