У Луцькому районі неповнолітній хлопець покінчив життя самогубством

0
У Луцькому районі неповнолітній хлопець покінчив життя самогубством
У селі Звірів Підгайцівської громади Луцького району підліток покінчив життя самогубством. Хлопцю було 14 років. Сусіди кажуть, що сім'я стояла на обліку. Є інформація, що дитина нібито залишила передсмертну записку.

Про це пише ВСН.

У поліції цю інформацію відмовилися коментувати, але підтвердили факт самогубства, - йдеться у сюжеті каналу Аверс.

Трагедія трапилася у селі Звірів ближче вечора 4 жовтня. 14-річний підліток вкоротив собі віку. Сусіди кажуть, що хлопець звів рахунки з життям у новому будинку, який звели поруч із старим. Сім'я, у якій жив і виховувався хлопчина, багатодітна.

Що могло спонукати дитину до самогубства, сусіди стверджувати не беруться, лише зазначають, що дитина останнім часом не ходила до школи.

Інформацію про те, що підліток останнім часом не відвідував школу, підтвердили у самому навчальному закладі. Хлопчина відвідував Романівський ліцей. Раніше він ходив до школи у селі Звірів. Цього ж року, з 1 вересня, через реорганізацію Звірівської гімназії, хлопчик, як і решта учнів, почав ходити до Романівського ліцею. Тут кажуть, що дитина дійсно пропускала навчання. До школи хлопчик не ходив, орієнтовно з місяць.

«Класний керівник, оскільки він не приходив до школи, постійно підтримував зв'язок з батьком, постійно підтримував зв'язок з матір'ю. Вони коментували це по-різному. Я думаю, що слідство, воно поставить ці крапки над «і», тому що там був конфлікт. Батьки називали різні причини - то немає одягу, то особисті такі причини, які не хочу на загал озвучувати, тому що слідство триває», - розповіла директорка Романівського ліцею Підгайцівської сільської ради Галина Філончук.

Разом з тим директор зазначила, що 4 жовтня вона, її заступник, класний керівник і психолог їздили додому до підлітка, аби з ним поспілкуватися.

Каже, усе пройшло спокійно і добре, а підліток пообіцяв з понеділка пройти до школи. На жаль, уже ввечері школа отримала звістку про те, що дитина покінчила з життям самогубством.

«Нас гостинно прийняла його мама. Ми поспілкувалися з хлопчиком. Він вийшов до нас. Звичайно, що ми запрошували його на навчання. Говорили про те, що ми дуже хочемо його бачити в колі шкільних друзів. І він нам пообіцяв, що він буде відвідувати навчальний заклад. Тобто робота велася. Ми весь час тримали це питання на контролі. Час покаже, чому виникла така трагедія. Я думаю, що тут не тільки питання криються в школі, мені так здається. Це треба, щоб розібралася поліція, служби у справах дітей, працівники ювенальної поліції», - додала директорка.

У поліції трагедії не коментують. Там підтвердили факт самогубства і зазначили, що триває слідство. Дотелефонуватися до служби у справах дітей Підгайцівської громади не вдалося. Разом з тим голова громади повідомив, що знає про інцидент.

До слова менші братик і сестричка – підлітка – відвідують школу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні