Рецепт лінивого пирога з грибами та куркою за 30 хвилин

0
Рецепт лінивого пирога з грибами та куркою за 30 хвилин
Кіш з куркою і грибами - одна з найпростіших страв пирога, який можна приготувати за пів години. Він досить калорійний, але відмінно підійде в якості додатку до першої страви.

Про це пише Главред.


Пиріг кіш з куркою - рецепт
Інгредієнти

Для тіста:
- пшеничне борошно - 260 г;
- вершкове масло - 200 г;
- яйця - 1 шт;
- сіль до смаку.

Для начинки:
- куряче філе - 300 г;
- печериці - 400 г.

Для заливки:
- яйця - 2 шт;
- вершки - 200 г;
- сир - 100 г.

Приготування: Готуємо тісто. Просійте борошно в миску і переконайтеся, що масло охолоджене. Заздалегідь розігрійте духовку до 200 градусів. Наріжте масло невеликими кубиками і додайте його в миску з борошном. Використовуйте ніж або руки, щоб подрібнити масло і змішати його з борошном до дрібної крихти. Можна також натерти холодне масло на тертці, постійно вмочуючи його в борошно. Потім введіть яйце і замішайте тісто. Не замішуйте його занадто довго, щоб уникнути жорсткого тіста.

Тісто має бути гладким, еластичним і м'яким. Розкладіть його в жароміцній формі, діаметром 24 см і руками розподіліть по ній, створюючи бортики. Проколіть всю поверхню тіста виделкою, щоб запобігти його надуванню під час випікання. Випікайте корж в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 10 хвилин, поки він не стане золотистим. Потім вийміть форму і дайте коржу охолонути.

Готуємо начинку. Курку дрібно нарізати і поставити смажити на сковороду, коли вона стане золотистого кольору, відправте до м'яса дрібно порізані гриби. Додайте пару ложок кип'яченої води і посоліть. Протушкуйте на слабкому вогні, поки не випарується рідина. Вимкніть вогонь і дайте начинці охолонути.

Готуємо заливку. В окрему місткість вилити вершки і яйце, добре збити, сир натерти на тертці.

У підсушене тісто викласти курку з грибами і рівномірно розрівняти. Залийте масу заливкою, а зверху посипте сиром. Випікайте кіш при 180° близько 30 хвилин.

@beganskaiainna Мой первый киш с грибами и курицей!!! Как это вкусно и стильно! И почему я его раньше не готовила???!!!! Для теста я взяла готовое слоеное бездрожжевое. Распределила по форме, сформировав бортики. Нужно его проколоть вилкой по всей поверхности, чтобы тесто не вздулось. Начинка: -обжаренное куриное филе с любимыми специями -обжаренные свежие шампиньоны Для заливки: - 2 яйца - 200 гр сливок - 100 гр сыра Выпекать киш при 180° в районе 30 минут! Обалденное блюдо!!!! #киш #кишскурицейигрибами ♬ оригинальный звук - Инна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні