На Волині попрощались з військовим, який помер під час відпустки

0
На Волині попрощались з військовим, який помер під час відпустки
Маневицька громада Камінь-Каширського району провела в останню земну дорогу військового Миколу Байрука.

Про це повідомили у Маневицькій громаді, пише ВСН.

5 жовтня у Гуті Лісівській провели до місця вічного спочинку щирого патріота рідної землі, 39-річного військовослужбовця Миколу Байрука.

Микола Миколайович проживав разом з батьками, займався домашнім господарством, їздив на сезонні роботи, був добрим, щирим душею та відкритим до спілкування односельчанином. З перших днів повномасштабного вторгнення без вагань пішов захищати рідну землю рід російської навали.

Нещодавно прийшов у довгоочікувану відпустку. Батьки та уся велика родина тішилися своїм мужнім захисником, однак, 4 жовтня підступна хвороба обірвала його молоде життя. Без батька залишилося двоє неповнолітніх дітей. У скорботі зі зболеним від горя серцем мама Катерина Петрівна, батько Микола Федорович, родина, друзі….

Аби гідно вшанувати українського бійця до рідного будинку зійшлися небайдужі жителі громади, представники влади, військові побратими. Панахиду за померлим військовослужбовцем відслужили у місцевому храмі. Під звуки Державного Гімну України, на честь і незабутню пам’ять про славного земляка, на кладовищі пролунали останні постріли військової варти.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні