Росіяни стягують сили та хочуть знову захопити одне із міст України

0
Росіяни стягують сили та хочуть знову захопити одне із міст України
На Куп'янсько-Лиманському напрямку російські окупанти знищили принаймні чотири мости через річку Оскол, розповів

Про це розповів військовий експерт Владислав Селезньов в інтерв'ю Obozrevatel.

За його словами, ворог намагається зруйнувати логістику українських захисників, готуючись до наступу.

Співрозмовник попередив про те, що окупанти РФ ставлять перед собою мету вийти на лівий берег річки Оскіл і захопити частину Куп'янська Харківської області.

Військовий експерт пояснив, що окупанти роблять проходи у своїх мінних полях, підтягують бронетехніку до лінії бойових зіткнень. Також з'явилася інформація про те, що РФ намагається атакувати і на Куп'янському, і на Лиманському напрямку.

Він зазначив, що окупанти залучають підрозділи 25-ї армії, а також частини 1-ї гвардійської танкової армії та не виключив, що ворожі атаки на цій ділянці фронту триватимуть і надалі.

"В цілому ситуація, яка зараз спостерігається уздовж всієї лінії бойового зіткнення, характеризується двома факторами: там, де українська армія має ресурси, сили, засоби і можливості, вона атакує. Там, де у нас таких можливостей немає, ми ведемо оборонні бої, тому що там атакує або контратакує російська окупаційна армія. Ситуація на полі бою досить динамічна. Її перспективи залежать від ресурсних можливостей українських Сил оборони", - додав Селезньов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні