Відома українська співачка опинилася в Ізраїлі під час війни

0
Відома українська співачка опинилася в Ізраїлі під час війни
Українська співачка KOLA днями прилетіла до Ізраїлю на концерт Бруно Марса, проте після нападу ХАМАСу була змушена ховатися в бомбосховищі.

Про це пише УНІАН.

Налякана знаменитість розповіла, що з однієї війни поїхала в іншу. За її словами, ХАМАС випустив по Ізраїлю кілька сотень ракет за раз. Вона додала, що перебувати в Ізраїлі під час війни страшніше, ніж в Україні, бо це чужа країна.

«Я в Ізраїлі. Це треш. Я з однієї війни приїхала в іншу війну. В іншій країні це страшніше. Чесно, вони як скажені, вони як зійшли з розуму. Вони по 100, по 200, 500 ракет за раз х*рять просто. Ці звуки... Це треш», - розповіла співачка.

Крім того, вона повідомила, що її рейс додому скасували, тому вона не знає, що їй зараз робити.

«Я перебуваю в чужій країні, де неадекватні сусіди-іроди з усіх боків... Які неконтрольовані і можуть робити все, що їм прийде в голову», - додала артистка.

Пізніше їй таки вдалося знайти квиток до Праги, звідки вона поїде до Варшави.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні