З даху багатоповерхівки вистрибнули двоє неповнолітніх дівчат

0
З даху багатоповерхівки вистрибнули двоє неповнолітніх дівчат
У Києві трапилося чергове подвійне самогубство. Загиблими знову стали підлітки.

Про це пише Тelegraf.

За даними журналіста Костянтина Андріюка, інцидент стався на Троєщині. Там дві 17-річні дівчата загинули внаслідок падіння з даху недобудованого ЖК "Дніпровські вежі".

На місце подій вже прибули правоохоронці. Вони встановлять усі деталі загибелі підлітків.



У поліції вже прокоментували та підтвердили це повідомлення. Там заявили, що вже встановлюють усі обставини загибелі двох дівчат.

"Сьогодні, близько 10.00, до поліції Києва надійшла інформація про виявлення мертвими двох дівчат на вулиці Оноре де Бальзака. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції, оперативники карного розшуку столичного главку, працівники ювенальної превенції та лікарі.

Правоохоронці встановили особи потерпілих, це місцеві мешканки, 2006 та 2005 років народження. За попередніми даними, дівчатка загинули внаслідок падіння з висоти недобудови", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правову кваліфікацію події буде присвоєно вже після завершення перевірки.

За даним фактом столичні слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 ККУ — умисне вбивство з позначкою "самогубство".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні