На фронті загинули троє молодих військових з Волинської області

0
На фронті загинули троє молодих військових з Волинської області
4 жовтня 2023 року в селі Лепетиха Миколаївської області помер головний 31-річний сержант Степанов Андрій Михайлович з Ківерець.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Ківерцівської міської ради.

Командир відділення морської піхоти - командир машини взводу морської піхоти роти морської піхоти батальйону морської піхоти, головний сержант Степанов Андрій, житель міста Ківерці боронив нашу Батьківщину з 24 червня 2023 року.

«Усією громадою висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким військовослужбовця Степанова Андрія, який втратив своє життя, оберігаючи нашу Державу. Вічна пам'ять, вдячність і слава Герою України!», - йдеться у дописі.



На війні, захищаючи Україну від російських окупантів, загинув мужній воїн з села Мала Глуша на Волині Денисюк Сергій Олександрович, 1993 року народження.

Про це повідомили у Камінь-Каширській громаді.

Життя воїна обірвалося трагічно 6 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання у Харківській області.

«Подвиги Героя, який боронив нашу державу від початку війни будуть жити вічно у серцях всіх українців.

Камінь-Каширська міська рада висловлює щирі співчуття родині Олександра Денисюка. Неможливо підібрати слова втіхи, коли у вічність відходить рідна людина, ще й так завчасно та трагічно. Сил і терпіння пережити страшне горе втрати, бо змиритися із загибеллю – неможливо. Нехай спочине з миром наш Захисник у Царстві Небесному. Вічна і світла пам'ять», - висловлюють співчуття у громаді.

Деталі прибуття скорботного кортежу на рідну Батьківщину із тілом солдата повідомимо згодом.



На війні загинув Герой з Волині Яворський Сергій В’ячеславович.

Про це повідомили у Любомльській міській раді.

"Траурний кортеж «На щиті» прибуде у Любомль завтра, 10.10.2023. Попередній маршрут кортежу – від автотраси М07 (Київ-Ковель-Ягодин), по вул. Володимирська – 1-го Травня, - Б. Хмельницького до храму Св. Архистратига Михаїла, де о 13.00 год розпочнеться заупокійна служба.

По закінченню, орієнтовно о 14.00 год, біля пам’ятної стели «Герої не вмирають» відбудеться громадська панахида, після чого траурний кортеж вирушить на цвинтар по маршруту:

вул. Незалежності – вул. Дружби – вул. Островецька – вул. Шевченка.

Просимо жителів та гостей міста гідно зустріти траурний кортеж, утворивши «живий коридор» та віддавши шану воїну", - йдеться в повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні