Чотири знаки Зодіаку, які найчастіше обманюють

0
Чотири знаки Зодіаку, які найчастіше обманюють
Зірками закладено як бажання говорити неправду, так і робити це дуже віртуозно. За спостереженням астрологів, саме ці представники зодіакального кола постійно брешуть.

Про це інформує Ukr.Media.

Давайте чесно визнаємо, що хоча б раз на день, але кожен із нас говорить неправду або замовчує потрібну інформацію, що також можна розцінити як обман. Однак залежно від дня народження, положення планет у натальній карті і, звичайно ж, знаку Зодіаку, схильність у деяких персон до бажання збрехати збільшується в геометричній прогресії. Хто ж вони — найуміліші брехуни серед представників зодіакального кола?

Риби

Мрійники за вдачею, люди знака зодіаку Риби є лідерами серед тих, хто бреше як дихає. Однією з причин, чому так вийшло, є безмежна фантазія цих представників зодіакального кола. Дуже часто особистості знака Зодіаку Риби і самі починають вірити у свій обман, точніше, не усвідомлювати його, вважаючи просто смачною приправою до розповіді.

Лев

Брехати вміють і представники знаку Зодіаку Лев — царі звірів та любителі чужої уваги. Представникам вогненної стихії дуже подобається перебувати в центрі всього і збирати навколо себе публіку, бо так Лев зможе похвалитися талантами, здобутками чи неймовірно цікавими історіями з життя. Як шкода, що більшість із того, що ви почуєте від людини, яка за гороскопом Лев, — чистої води вигадка та небилиця.

Водолій

І ще одними віртуозами обману, якщо вірити спостереженням астрологів, стають особи, які за гороскопом Водолії. Майстерно правильно та красиво підносити обман представникам цього знаку Зодіаку допомагає творча жилка. Саме тому розпізнати брехню дуже важко. Але є одна хитрість: якщо чуєте, як Водолій клянеться, що розповідає вам зараз правду, знайте — все навпаки.

Козеріг

На відміну від інших представників зодіакального кола, які вдаються до обману, щоб повеселитися чи виставити себе з кращого боку, люди, які за гороскопом Козероги, брешуть не просто так. Носії цього знаку Зодіаку — майстерні маніпулятори та ляльководи, а їхній інструмент — брехня. Може, Козероги і не так часто застосовують його, але завжди дуже точно. Що в черговий раз допомагає домогтися свого і використовувати жертву, яка нічого не підозрює.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні